BESTSELGER

GAULA COGNAC

Om MEG

Litt om meg


Mitt navn Roger Sandberg født og oppvokst i Trondheim, bor midt i smørøyet mellom Gaula. Orkla og Nidelva kjører jeg 35 minutter Nordover så har jeg Stjørdalselva. Kan nesten ikke få det bedre ang elver rundt meg. Har også en fantastisk ørret-elv rett ved der jeg bor og vil jeg ha sjømat så har vi Trondheimsfjorden like ved.


Har 2 sønner som er nå flyttet ut av redet og etter de flyttet ordnet jeg ene soverommet til hobbyrom- bor alene og trives med det. Er styreleder i Borettslag noe jeg har hvert siden 2019. Har gode venner også fiskevenner. Livet mitt besår av fluebinding, venner, familie, sportsfiske, turer osv. 


Fluedemo


Ny å ne stiller jeg opp på sportsbutikker der jeg viser mine fluer og hvordan jeg lager de forskjellige laksfluene. Fra bildet sitter jeg hos jan sakshaug sport på stjørdalen. meget koselig

Sportsfisker etter Laks, ørret og sjøfiske


Lidenskapen min er også sportsfiske etter laks, ørret- og sjøfiske i Trondheimsfjorden

Sjøfiske i Trondheimsfjorden


Sportsfiske i Trondheimsfjorden så går det på sjø-mat som Sei, Torsk, Kveite og ellers andre arter. Den båten du ser over hadde jeg i 3 år, hadde mye glede over den og masse fine fisketurer med familie og venner. Solgte båten i april' 22 men har tilgang til noe av det samme båt jeg kan kose meg uttpå fjorden.