GoPro opptak


Her inne legges det ut filmer fra fisketurer 

Diverse fra sesong 2023

Diverse fra sesong 2022

PRØVEFISKE 2023

Prøvde i dag Mikkeli Blue med 10cm vinge i Nidelva ved land for å se hvordan en lang vinge vil oppføre seg. Vil nok tru denne fiske godt i sommer i hardere strøm enn ved land.

Gaula - Bagøya

Dagen før jeg dro på Magasinet å kjøpte med en Lawson Atlantic Salmon 13' dro til elva for å fiske med dupp å flue, satt på en Gaula Cognac å tok ikke mange kastene før det smalt på en mellomlaks- den mistet jeg å dro opp å tok kaffe med gutta. Stilte meg opp igjen å kastet et kast- der smalt det på en brukbar laks på tuba. 5 cm vinge bundet på en 10mm US å jeg holdt på en stund med den- gikk nedover da jeg ser laksen begynne å komme mot land. Vi fikk aldri se laksen men den virka ganske stor, plutselig knakk stanga ved korka å laksen vant kampen 1-0 dro både med 2 stangdeler, dupp og tuba. Sånt skal ikke skje men det skjedde. Kjipt 

Gaula - Bagøya

Fiskelaget på Bagøya her sammen med Roger Lund, meget hyggelig plass å være- mange som stikker innom både for å fiske også slå av en prat. Her kokes det kaffe og vi koser oss ilag. Ble tatt mange fine fangster her i år' 22 både på flue, dupp og flue, mark, sluk, spinnere - nesten hver dag hang det laks i treet. Koselige folk og alle hjelper alle når det trengs og slik liker vi å ha det. 


Her også ble det tatt laks på flashwingstube- blir nok mye fiske med flashwing årene fremover nå når vi ser hva vi får og oppleve i elva med disse. 

Gaula - Prestgården

Å vær fluebinder så betyr ikke det at jeg fisker kun med flue, jeg er sportsfisker å fisk med det som passer meg selv- høre mage der ute sier .....fisker du med maaaaaark men er fluebinder hehehe. Ja, jeg fisker både med mark, wobbler, sluk og flue. 


Prestgården 4 juli 2022 bet det på en fin blank laks som veide 11,1 kg tok ikke mange kastene før den satt. Håveren Roger Pedersen en god håver- han håvet mange laks til meg både i Namsen og Nidelva også Gaula. Vi er en gjeng som alltid drar sammen til elva, aldri alene å vi koser oss. Treffer mange koselige sportsfiskere fra nær og fjern. Drikker bålkaffe og har det koselig ved elvkanten

Gaula - Prestgården

Prestgården 


Jeg og Hilfred tok oss noen timer i elva, jeg valgte sluk denne dagen- etter få kast bet det på en fin laks på sluk. Hilfred tok seg en han også denne dagen en smålaks. Koselig fisketur med gode venner langs elvebredden. Vi fiske som regel på lag og det skal vi også i 2023 i Nidelva- vi gleder oss.Nidelva - 3 kanten / Lagfiske

Av året 2022 Lagfiske med gutta-boys der vi er 6 mann som fisker på lag, ble som regel tatt laks hver gang vi hadde døgn- jeg tok laks på mine Trofaste Flashwingstuber. Denne ble tatt på Nidel'v tuba en tube som har gitt meg mange fangster - både laks på land, C/R laks og mistet mange. Så denne blir med i boksen kommende sesong også.